Administración
Identificación
new_releases Avisos y novedades
14/6/2024 - GESTIÓ DE BEQUES I VALS ESCOLARS

Us informem que en uns dies tindrem disponible una millora en l’apartat de gestió de beques de la nostra plataforma TPVEscola. Aquesta actualització us permetrà incorporar i gestionar de manera massiva les beques i també els vals escolars de 60 euros que ofereix el Departament d'Educació de Catalunya per a la compra de material escolar, llibres i altres articles educatius.

Estem acabant el desenvolupament d’aquesta nova funcionalitat i, properament, us donarem més informació sobre com procedir per fer servir aquests vals de manera eficaç a la nostra plataforma. Aquesta millora està pensada per facilitar el pagament massiu del material educatiu amb els vals, assegurant una gestió més simple i eficient.

Tot això ho fem també per evitar que les famílies facin pagaments inicials i, més endavant, quan rebin el val, hagueu de fer devolucions. Si el pagament de material o llibres ascendeix a un import superior a 60€, podeu optar per fer un primer pagament d'un import inferior, tenint en compte que més endavant les famílies us podran assignar aquest val de 30 o 60 euros. Així, evitem fer devolucions a la plataforma.

Us recomanem que espereu a rebre les nostres instruccions específiques abans de generar els primers pagaments de material i llibres. Això us garantirà poder aprofitar al màxim les noves capacitats de TPVEscola i assegurar que el procés de pagament amb els vals es realitzi sense problemes.

Agraïm la vostra paciència i col·laboració mentre acabem d’implementar aquestes millores. Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i us enviarem més detalls ben aviat.

5/6/2024 - DOCUMENT TANCAMENT I INICI DE CURS

Instruccions de tancament de curs 23-24.
DESCARREGUEU-VOS EL PDF

add
25/4/2024 - Com descarregar dades alumnat a l'Esfera

A l'apartat d'AJUDA, trobareu un PDF on us explica com cal descarregar la base de dades de l'alumnat a l'Esfera i generar l'Excel, per fer l'actualització dels grups anualment.

29/3/2024 - Registre de moviments TPVEscola a l'Esfera

A l'apartat d'AJUDA trobareu un PDF on us expliquem com podeu registrar les transferències rebudes pels pagaments realitzats per les famílies i les factures de TPVEscola i els moviments de Tresoreria.

2/6/2023 - SIGNAR DOCUMENTS

Podeu enviar a les famílies els documents legals que necessiteu que us signin. Els usuaris els poden signar per mitjà de l'APP, i tindreu control immediat de qui l'ha vist i signat.

19/2/2023 - Signar documents per la web

Les famílies que signen autoritzacions,poden fer-ho si accedeixen per la web de TPVEscola i per l'app.
Disposeu d'aquest vídeo per a les famílies sobre com signar documents: VIDEO SIGNAR DOCUMENTS

add
contact_phone Contacto
phone 937 996 856 mail info@tpvescola.com
Cookies: utilitzem cookies només per la identificació de la sessió i preferències de l'usuari. No mostrar més