Els productes i/o serveis que l'Operador ofereix a través d'aquesta Web està restringit només a usuaris prèviament autoritzats i no al públic en general.


Forma de pagament
Pagament amb targeta (de dèbit o crèdit) utilizant la nostra passarel·la de pagaments segura que et conecta amb el teu Banc. Les dades del pagament, les quals es manipulen i tracten de forma segura, sempre estan xifrades, i no es guarden, ni es comparteixen amb tercers per a cap altra finalitat que no sigui efectuar el pagament de la transacció. L'Operador de la web no té accés a les dades de números de targeta de dèbit o crèdit.


Devolució
La devolució en general no està autoritzada. En el cas de tiquets de menjador no utilitzats es retornarà el tiquet. Per sol·licitar una devolució per una causa justificada enviar un e-mail a l'adreça publicada en l'apartat "Avís Legal" on s'estudiarà si procedeix o no la devolució.
utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Més Informació info D'acord remove